Gå til hovedindhold

Sygeplejeklinik

Sygeplejeklinikken I Sygeplejeklinikkens moderne lokaler bliver borgerne mødt af professionelt personale i topmoderne omgivelser.

Indhold

  I sygeplejeklinikken står professionelt personale klar til at hjælpe de borgere, der er henvist til sygepleje via hjemmesygeplejen, egen læge eller hospitalet.

  Sygeplejeklinikken yder omsorg og sundhedsrådgivning tilpasset den enkeltes behov i samarbejde med borgeren og egen læge.

  Den typiske behandling på klinikken vil være sårbehandling, stomipleje, kateterpleje, injektionsgivning, medicingivning, øjendryp, hudbehandlinger og dosering af medicin.

  I klinikken modtages og sorters desuden medicin fra apoteket til de borgere, som har behov for hjælp til det.

  Individuelle hensyn

  I sygeplejeklinikken får borgerne større mulighed for at tage ansvar for egen sygdom og liv. Tiderne bliver tilpasset den enkeltes individuelle behov og der er stort fokus på at fremme borgerens selvbestemmelse i forbindelse med behandlingen.

  Sammenlignet med besøg i hjemmet af en hjemmesygepleje har borgerne i klinikken et større frirum i deres hverdag, da klinikken i højere grad kan tilpasse tiderne til den enkeltes behov.

  Den mindskede ventetid betyder, at erhvervsdygtige borger i højere grad bliver i stand til at passe deres arbejde, end hvis de får hjemmesygeplejen.

  Samarbejde med Plejecentret Albertshøj

  Beliggenheden i samme bygning som Albertshøj betyder, at sygeplejeklinikken har et naturligt samarbejde med plejecenteret.

  Kliniksygeplejerskernes tætte kontakt med plejepersonalet understøtter den rådgivende funktion og faglige sparring med plejecenterets sundhedspersonale, særligt i de tilfælde hvor der er behov for sygepleje kompetence eller opstart at behandling, som ligger udover sundhedspersonalets kompetencer.

  Læs mere og find kontaktoplysninger på albertslund.dk