Gå til hovedindhold

Børneterapien

I Sundhedshuset kan Albertslunds Børne-fysio- og ergoterapeuter tilbyde højt specialiseret behandling af børn og unge i lokalområdet.

baby til børnefysioterapi
 • Læs op

Indhold

  Åbent hus i Børneterapien

  Åbent Hus i børneterapien 

  Den første mandag i hver måned kl. 10.30 til 12.00 holder Børneterapien Åbent hus i Sundhedshuset. Åbent hus er et tilbud for alle forældre til børn mellem 0-3 år, som har spørgsmål eller bekymringer angående deres barns motorik.

  Læs mere om Børneterapien i vores folder

  Genoptræning

  Børneterapien tilbyder målrettet og tidsbegrænset genoptræning til børn, som er henvist til genoptræning fra hospital eller egen læge. Formålet med genoptræningen er, at børnene så vidt muligt opnår samme funktionsniveau som tidligere og kan genoptage hverdagens aktiviteter. Alle træningsforløb sker i et tæt samarbejde med forældre.

  Motorisk træning

  Børneterapien tilbyder fysio- og ergoterapeutisk træning til børn med udtalte motoriske og sansemotoriske vanskeligheder. Træningen foregår individuelt eller på små motorikhold. Træningsforløbet er tidsbegrænset og sker i et tæt samarbejde med forældre og barnets institution eller skole.

  Henvisning til Børneterapien

  Forældre, skole, institution, sundhedsplejersker, PPR, egen læge og sygehus kan alle rette henvendelse til Børneterapien.

  Læs mere og find kontaktoplysninger på albertslund.dk