Gå til hovedindhold

Retningslinjer for besøg

Både Sundhedshuset Albertslund og Plejecentret Albertshøj er åbne for besøg af små og store grupper af samarbejdspartnere, politikere og erhvervsinteresser. Kontakt vores koordinator for at sikre en god oplevelse for både gæster, beboere og brugere.

Indhold

  Sundhedshuset Albertslund og Plejecentret Albertshøj fungerer som platform for at udvikle velfærdsteknologiske løsninger i samarbejde med nationale og internationale virksomheder, forsknings- og uddannelsesinstitutioner og andre samarbejdspartnere.

  Derfor er huset åbent for besøg af små og store grupper af samarbejdspartnere, politikere og erhvervsinteresser.

  Først og fremmest er huset et hjem, et behandlingssted og arbejdsplads for mange, og der skal tages hensyn til beboere, brugere og ansatte i huset. For at sikre de bedste forhold for alle, skal besøg i huset aftales med en koordinator.

  Koordinatoren skaber kontakt mellem dig og den relevante kontaktperson i huset, der kan hjælpe dig med at skabe en god oplevelse og rundvisning samt evt. skabe kontakt til forskellige fagpersoner.
  Hvis du henvender dig i god tid, vil det som regel være muligt at få adgang til de lokaler, der skal vises frem, også flexboliger og boliger i plejecentret .

  For at sikre en god oplevelse for alle, også brugere og beboere, beder vi dig om at tage hensyn under besøget, herunder at følge disse retningslinjer:

  • Alle besøg aftales i god tid med koordinator.
  • Koordinatoren vil formidle kontakt til relevant kontaktperson.
  • Selve besøget planlægges sammen med den relevante kontaktperson, så afdelingen er klar til jeres besøg.
  • Sammen med kontaktpersonen har du på forhånd lavet en aftale med de fagpersoner i huset, som I ønsker at tale med under besøget, så de er velforberedte.
  • Under hele besøget følges du med dine gæster rundt i huset.
  • Lejligheder, træningsfunktioner og andre lokale besøges først efter at der er indgået aftale om dette.

  Kontakt koordinator Mette Liljendahl på sundhedshuset@albertslund.dk