Lokalebeskrivelse: Træningslokaler

Sundhedshuset råder over fire træningslokaler. Vær opmærksom på særlige regler for lån af store og lille træningssal.

Store træningssal

Sal med træningsmaskiner. Vær opmærksom på, at visse maskiner KUN må benyttes af de ansatte fysio- og ergoterapeuter. Maskinerne står tæt, hvorfor der er begrænset gulvplads. Salen må kun benyttes efter forudgående aftale om instruktion af kommunens fysioterapeuter. Lånere af salen er forpligtet til altid at have ”egen” fysioterapeut , eller en uddannet instruktør med til selve træningen.

Der er omklædningsfaciliteter i tilknytning til træningslokalet.

Lille træningssal

Mindre træningssal med udstyr der primært er egnet til gang- og balancetræning. Visse maskiner må kun benyttes af de ansatte fysio- og ergoterapeuter. Salen må kun benyttes efter forudgående aftale om instruktion af kommunens fysioterapeuter. Lånere af salen er forpligtet til altid at have ”egen” fysioterapeut eller uddannet instruktør med til selve træningen. Gulvplads er begrænset til ca. 12 personer (stående), og ca. 10 personer ved fx stolegymnastik.

Der er omklædningsfaciliteter i tilknytning til træningslokalet.

Spejlsalen

Stor træningssal med spejlvæg. Projektor lyd, mikrofon, dvd afspiller, lærred. Vær opmærksom på, at der ikke forefindes træningsudstyr. Der er plads til mellem 20 - 30 personer alt efter hvilken slags træning der skal foregå. Spejlsalen og Flexsal 2 er opdelt af en skillevæg og kan slås sammen til en stor sal.

Der er omklædningsfaciliteter i tilknytning til træningslokalet.

Flexsal 2

Træningssal hvor der er mulighed for op til 10 motionscykler. I forbindelse med salen er et depot hvorfra det er muligt at låne stepbænke, måtter, bolde og få andre redskaber Der er adgang til en Projektor, lyd, mikrofon, dvd afspiller, lærred. Der kan være mellem 15 og 20 personer alt efter hvilken slags træning der skal foregå. Spejlsalen og Flexsal 2 er opdelt af en skillevæg og kan slås sammen til en stor sal.

Der er omklædningsfaciliteter i tilknytning til træningslokalet.