Kom med til åbningen af sundhedshuset

Onsdag den 9. december invitereres alle borgere til åbningen af Albertslunds nye Sundhedshus. Kom og besøg genoptræningen og børneterapien i træningssalene, hils på i sygeplejeklinikken og hos omsorgstandplejen og få en guidet rundtur på 3. sal i Plejecentret.

Kom med til åbningen af sundhedshuset - Albertslund Kommune

Vi slår dørene op kl 13.30, og frem til klokken 16.30 er der åbent hus, musikalsk underholdning fra Albertslund Musikskole og smagsprøver fra sundhedshusets kommende café Albertine. Klokken 14.15 holder borgmester Steen Christiansen åbningstale. 

Smagsprøver fra Café Albertine og Søren Gericke

Når Café Albertine til februar åbner i Sundhedshuset Albertslund, er det unge fra Grennessminde, der står bag disken, maden og råvarerne. Caféen i det nye sundhedshus skal fungere som et centralt mødested i sundhedshuset og være et sted, hvor mennesker kan mødes på tværs af alder og interesser. Caféen skal både drives som en almindelig forretning og som social-økonomisk virksomhed, der blandt andet skaber arbejdsmuligheder til udsatte unge. 

Allerede den 9. december smugstarter vi med smagsprøver fra caféens menukort. I dagens anledning står Søren Gericke i køkkenet, der byder på både sunde og søde sager til de besøgende.

Sundhedshuset gør det let at leve sundt

Albertslunds nye sundhedshus forener sundhedsydelser med aktive tilbud til børn og voksne i alle aldre. Her er faciliteter, aktiviteter og events, der gør det let og sjovt at leve sundt. Med genoptræning, sygeplejeklinik, omsorgstandpleje, læger, cafe og foreningsliv under samme tag skaber Sundhedshuset nye rammer for borgernes sundhed.

 

Program for åbningen af Sundhedshuset Albertslund

13.30 til 16.30: Vi slår dørene op kl 13.30 og frem til klokken 16.30 er der åbent hus, musikalsk underholdning fra Albertslund Musikskole og smagsprøver fra sundhedshusets kommende café Albertine.

14.15: Borgmester Steen Christiansen holder åbningstale.

15.00, 15.30 og 16.00: Søren Gericke fortæller om mad, sundhed, økologi, velsmag og meget mere.

Sundhedshuset Albertslund, Skolegangen 1

Vi glæder os til at fejre Sundhedshuset Albertslund sammen med jer!